Evenimente

Eurachem-Romania organizeaza impreuna cu Universitatea
“Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Chimie si Inginerie Chimica
 Al X-lea Forum Anual

                                                                                                  

                 

           Asociatia EURACHEM-ROMANIA organizeaza anual manifestari (forum, workshop-uri) legate de obiectul sau de activitate la care sunt invitati sa participe specialisti din domeniu si persoane juridice interesate sa promoveze principiile generale ale chimie analitice si analizei chimice.

        Manifestarile isi propun sa contribuie la mai buna comunicare in interiorul asociatiei, sa promoveze mai activ problematica si obiectivele precum si sa asigure un forum de dezbatere pentru organizatiile si specialistii interesati in promovarea si asigurarea calitatii masurarilor analitice. Scopul este acela de conduce la adoptarea unor principii comune referitoare la determinările analitice valide si colaborarea pentru a obtine acceptabilitatea mutuala a datelor de incercare si a rezultatelor obtinute.

Text Box: 2011 Anul Internaţional al Chimiei
Avem placerea sa va invitam la cel de-al X-lea Forum anual al Asociatiei Eurachem-Romania in contextul dezvoltarii preocuparilor pentru asigurarea calitatii masurarilor si analizelor chimice. Asociatia profesionala nonprofit Eurachem-Romania a fost infiintata in anul 2000 si este afiliata la asociatia similara EURACHEM si membra RENAR si are in vedere promovarea unor principii mutual acceptabile la nivel national.
Manifestarea este organizata in perioada 27-28 mai 2011 la Cluj-Napoca. Lucrarile se vor desfasura in incinta Facultatii de Chimie si Inginerie Chimica, Universitatea “Babes-Bolyai” Str. Arany Janos nr. 11.
Va invitam de asemenea sa deveniti membri ai asociatiei noastre Eurachem-Romania pentru dezvoltarea unor mijloace adecvate de colaborare si asigurarea unui cadru organizat pentru laboratoarele de analize si alte organizatii, precum si persoanelor fizice interesate.
Asteptam cu deosebit interes confirmarea participarii Dumneavoastra si/sau a colaboratorilor Dumneavoastra pana la data de 05.05.2011. In cazul in care doriti sa sustineti o prezentare orala de aproximativ 15 min. in cadrul Sesiunii de comunicari, va rugam sa ne trimiteti titlul expunerii Dumneavoastra.
Participarea la sesiunea de comunicari va fi luata in considerare pentru acordarea de credite. De asemenea, materiale de interes in domeniul specific vor fi disponibile pentru participanti. Va informam ca taxa de participare este de 75 lei.
CONTACT:

Conf. Dr. Michaela PONTA

Tel:  0264 593833; Fax: 0264 590818;

mponta@chem.ubbcluj.ro; eurachem10@yahoo.com